Cosmin Popescu, mesaj pentru medici: Să trateze cu respect pacienţii, nu vin în vizită la spital

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, transmite medicilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă rugămintea de a fi dedicaţi pacienţilor, reamintindu-le că se fac eforturi serioase pentru dotarea şi modernizarea unităţii.

Singura mea rugăminte către cadrele medicale este să trateze cu respect pacienţii pentru că oamenii au o problemă. Nu vin în vizită la spital. Şi către managerul spitalului, să pună în aplicare un management serios şi să ducă la îndeplinire tot ce înseamnă necomformitatea, să nu le mai găsim în cadrul spitalului’‘, a spus Cosmin Popescu.

Acesta a subliniat că sunt lucruri pe care managerul unităţii medicale trebuie să le pună la punct. Cât priveşte activitatea şefului spitalului, Popescu a făcut referire la contractul de management al lui Capotă, precizând:

”Nu voi ezita, în momentul în care voi face analiza riguroasă a acestui contract, dacă unul dintre indicatorii cuprinşi în contract nu va fi îndeplinit, să iau decizia în ceea ce priveşte încetarea acestui contract”.