Oltenii câștigă și speră. Ouzounidis: Nu putem schimba totul după o săptămână

Universitatea Craiova a învins, scor 1-0, vineri seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“,  FC Hermannstadt, partidă din cadrul etapei a XXIV a a Ligii 1. În urma acestei victorii, oltenii s-au apropiat la doar un punct de FCSB ȘI CFR Cluj, formații cu un meci mai puțin disputat.

După meci, antrenorul juveților, grecul Marinos Ouzounidis, s-a declarat convins că, în timp, jocul echipei sale se va schimba în bine, subliniind că trebuie, neapărat, exercițiu la fazele fixe, situații de joc la care Craiova a avut probleme vineri seara.

”A fost un meci în care principalul obiectiv a fost să obținem cele 3 puncte. Cred că am meritat victoria. Recunosc că în ultimele minute am avut și puțin noroc, dar per ansamblu noi am avut mai multe oportunități de a marca și de închide mai devreme meciul. Acesta este un capitol la care trebuie să lucrăm mai mult. Trebuie să fim mult mai concentrați, mai determinați în fața porții adverse. În general am avut momente bune și mă bucură asta. Am văzut că jucătorii mei au încercat să pună în practică schemele exersate la antrenament, dar trebuie să înțelegem că nu putem schimba totul după doar o săptămână de lucru intens. Sunt răbdător în privința asta și sunt convins că vom jocul nostru va fi tot mai bun. (…) Astfel de meciuri depind doar de noi. Putem să le câștigăm doar dacă jucăm ca în prima repriză, însă trebuie să fim eficienți și atunci când ni se ivește ocazia să închidem meciul. Dacă nu reușim să facem asta, o să dăm încredere adversarului și acesta poate pune probleme. La fel și noi, devenim mai nervoși și lucrurile se pot precipita și nu este bine. Am văzut astăzi că am avut probleme la fazele fixe și va trebui să lucrăm mai mult la acest aspect”, a spus tehnicianul.

 

Foto: Liga 2.ro