Craiova învinge Rapidul, dar nu are timp să respire: Ne așteaptă o lună de calvar

F.C. Universitatea Craiova a învins Rapid București, luni seara, la Buftea, și a câștigat play-off-ul Ligii 2.

Potrivit lui Adrian Mititelu jr., echipa urmează să aibă pauză doar o săptămână, după care vor începe pregătirile pentru Liga 1. Acesta a refuzat să vorbească la modul concret despre viitoarele transferuri, rezumându-se la a transmite că se ia foarte în serios viitorul sezon competițional.

Ne așteaptă o lună de calvar. La începutul lunii o să plecăm în cantonament. Mai sunt două săptămâni și trebuie să ne organizăm cu transferurile și cu tot ceea ce ține de organizarea unui lot pentru prima ligă. (…) Nu vreau să vorbesc despre transferuri. Nu o să dezvălui nicio negociere sau ceva de genul acesta. Sunt sigur că suporterii vor umple stadionul Ion Oblemenco. Sper ca și pandemia să ne permită acest lucru pentru că am înțeles că se lucrează ca 25% din stadion să poată fi ocupat. Craiova va deveni un club foarte puternic. (…) Ne bucurăm o săptămână, dar vine Liga 1 și trebuie să ne pregătim, a spus Adrian Mititelu Jr.

 

La scurt timp, gsp.ro a anunțat că antrenorul Eugen Trică va fi înlăturat de la F.C. Universitatea, conducerea clubului purtând deja discuții cu Edi Iordănescu și Eugen Neagoe.

Mititelu jr. a reacționat rapid pe propria pagină de socializare și a dezmințit cele prezentate de jurnalistul gsp.ro.

Captură: