Craiova învinge și crede în promovare. Trică: Nu ne interesează celelalte echipe

 

 

 

FC Universitatea Craiova a câștigat, marți, la Miercurea Ciuc, 2-1, cu Csikszereda, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2.

În urma rezultatului, formația condusă de Eugen Trică a urcat pe prima poziție a clasamentului. Etapa viitoare, FC Universitatea va întâlni Rapid București, luni, de la ora 21:00, o confruntare între echipele care par să fi pornit cel mai bine în cursa pentru promovare. Meciul se anunță unul foarte interesant, iar tehnicianul juveților spune că și-ar fi dorit să se dispute cu spectatori în tribune.

Din nou lideri, după ce am reuşit să câştigăm trei puncte binemeritate, în urma unui joc foarte bun făcut de băieţii mei. Nu ştiu cum se face însă, că trebuie să suferim un pic ultimele 5-6 minute. Îi băgăm în joc după o fază care nu anunţa nimic, dar, poate aşa vrea bunul Dumnezeu, să suferim până în ultimul minut. Sunt bucuros de cele trei puncte contra unei echipe bune, pe terenul căreia nu știu dacă vor câştiga multe formaţii.

Am spus şi după meciul cu Timişoara, nu punem presiune pe nimeni, noi ne vedem de jocurile noastre, încercăm să luăm fiecare meci în parte şi să-l câştigăm. Atât ne interesează, nu ne interesează celelalte echipe.
Urmează meciul cu Rapidul, o echipă care, din câte se pare, ne suflă-n ceafă. Noi am câştigat, poate şi ei câştigă la Timişoara şi aşa va deveni şi mai interesantă această partidă de luni, de la ora 21:00. Jucăm împotriva unei echipe de tradiţie şi ar fi fost ceva interesant să se joace cu spectatori. Practic, au cele mai frumoase galerii din țară”, a declarat, pentru Liga 2.ro, Trică.