Craiova: Militar arestat pentru tentativă de act sexual cu un băiat de 15 ani

 

Un militar în vârstă de 51 de ani, din Ostroveni, Dolj, a fost arestat preventiv, după ce ar fi încercat să întrețină, la o adresă de pe raza municipiului Craiova, relații sexuale cu un băiat în vârstă de 15 ani, în schimbul unor sume de bani. Minorul ar fi fost racolat pe rețelele sociale.

 

Potrivit Poliției Dolj, poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat că într-o locuinţă din Bănie un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor.
Lucrătorii MAI care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, care locuieşte fără forme legale în Craiova, şi un copil de 15 ani, din Sadova.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani”, a transmis IPJ Dolj.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore de către un procuror al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova, pentru tentativă la act sexual cu un minor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale.
Apoi, el a fost dus la Tribunalul Militar Timişoara, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile