Crede că Rotaru este manipulat de anturaj: Acolo toată lumea este bine. Așteaptă să își ia salariul în fiecare lună

Dinu Gheorghe, om de fotbal cunoscut drept Dinu Vamă, nu vede cu ochi buni situația de la CSU Craiova. Acesta crede că omul cu banii, Mihai Rotaru, este manipulat de persoane din anturajul său.
Mai mult, președintele cu care Rapidul a câștigat ultimul titlu spune că la echipa din Bănie toată lumea este bine, liniștită, obiectivul fiind primirea salariului în fiecare lună.

Dacă domnul Rotaru așa înțelege să contruiască o echipă… După atâția ani în care nimeni n-a confirmat acolo, nimeni nu a făcut nimic, probabil că va dura mulți ani această situație la Craiova.

Probabil că la Craiova se întâmplă… Dolce farniente este acolo. Toată lumea stă bine-liniștită. Obiectivul este să își ia salariul în fiecare lună. A vrut Rădoi să facă ceva, l-au curățat imediat. Rămân la părerea că de domnul Rotaru, așa cum se întâmplă în fotbalul nostru, se lipesc niște «influenceri» care îl manipulează în momentul acesta. Și nu de acum, ci de mulți ani.

Acum la Botoșani, cel mai slab jucător a fost Ivan, care poartă banderola de căpitan de echipă. Când îi dai cuiva banderola, trebuie să aibă atitudine, personalitate. Ivan ar fi trebuit să spună la pauză «Scoateți-mă, că vă încurc». Nu se poate așa… Dă un gol la patru meciuri, pupă stema și… Sunt lucruri minore, dar care atârnă greu în evoluția echipei”, a spus, pentru ProSport, fostul fostul președintele cu care Rapidul a cucerit ultimul titlu.