Cresc ca-n povești! Echipele de juniori de la CSM Târgu Jiu bat la porțile performanței

Alte două rezultate foarte bune obținute de juniorii Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, la finalul săptămânii trecute. Astfel, echipa de baschet fete U13, antrenor Laurențiu Răuț, a reușit calificarea, cu două victorii din trei jocuri, la Turneul Semifinal, în urma Turneului 2 din Grupa B din Faza a II-a a Campionatului Național U13 Feminin, competiție ce a avut loc la Sala Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din municipiu.

Gorjencele au învins ABC Leii Bucureşti (51-36) și CSM Constanţa (75-31) și au pierdut, în prelungiri, întâlnirea cu ACS Genial Baschet 22 Bucureşti (52-53).

Tot în weekend, duminică, echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a câștigat partida disputată în deplasare, cu CSU Pitești, scor 33-29. În urma rezultatului, trupa pregătită de antrenorul Vali Popescu a terminat prima fază a Campionatului Național pe primul loc în Seria I și s-a calificat în Grupele Valoare.

 

Cu rezultatele palpabile, înregistrate oficial în competiții, se dovedește că proiectul înființării Clubului Sportiv Municipal a fost unul de bun augur, benefic pentru copiii municipiului.

De altfel, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a făcut, duminică seara, un scurt bilanț al activităților din sectorul juvenil de la CSM și a transmis felicitări copiilor și antrenorilor.

Juniorii CSM Târgu Jiu calcă pe urmele seniorilor. Echipele de juniori fac performanță și obțin rezultate tot mai bune, făcându-se remarcați așa cum se întâmplă cu senioarele echipei de handbal în Liga Florilor sau seniorii echipei de baschet în Liga Națională.
  – Echipa de handbal juniori 4 a învins LPS Târgu Jiu cu 26-17 în faza județeană a Campionatului Național.
  -Echipa de baschet masculin U13 a câștigat Turneul 2 din grupa F a Campionatului Național și s-a calificat în faza a III-a după trei victorii consecutive la Severin.
 – Echipa de baschet feminin U13 s-a calificat în Turneul Semifinal al Campionatului Național după două victorii spectaculoase.
  – Echipa de handbal Juniori 3 s-a calificat în Grupele Valoare și a terminat pe primul loc prima faza a Campionatului Național după ce a învins CSU Pitești cu 33-29.
 – Echipa feminină de handbal Juniori 3 s-a calificat în Grupele Valoare după ce a câștigat cu Reșița cu 40-20.
  – Echipa feminină de handbal juniori 4 a câștigat cu Rovinari, LPS și Novaci și s-a calificat la Turneul Euroregiune RO4.
Sunt rezultatele copiilor noștri care fac performanță sub coordonarea unor antrenori de excepție ai clubului din Târgu Jiu”, a transmis Romanescu.

GALERIE FOTO:

 

Articolul precedentGorj: A mers la păcănele cu boxul. ”Pentru siguranță”, avea la el și un spray paralizant
Articolul următorS-a câștigat premiul cel mare la 6/49. Cât a costat biletul care aduce peste 7 milioane de euro