CS Universitatea a câștigat Cupa României. Ouzounidis: Încercăm să ajungem în grupele Conference League

 

C.S. Universitatea Craiova a câştigat Cupa României la fotbal, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu, 3-2 (1-1, 1-1), la capătul prelungirilor, sâmbătă seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti.

Echipa din Bănie a fost condusă în prelungiri, 1-2, dar a reușit să egaleze și să câștige.

Au marcat: Găman ’17 (p), Boe-Kane ’90+3 / A. Ivan ’14, Nistor ’99, Screciu ‘113.

 

După meci, antrenorul oltenilor, grecul Marinos Ouzounidis, a anunțat că a avut deja o discuție cu patronul Mihai Rotaru în cadrul căreia s-au pus la punct strategia pentru sezonul următor.

 

Am discutat deja cu patronul despre sezonul următor, despre ce trebuie să facem. Vom încerca să ajungem în grupele Conference League.

Pentru mine este o problemă că avem nevoie de multe ocazii pentru a marca. Despre greșelile de arbitraj nu e momentul să discutăm, dar cert e că avem nevoie de VAR.

Dan Nistor e excepțional în anumite momente, dar trebuie să se tempereze mai mult. Cu toții ne pierdem concentrarea în anumite momente. Avem nevoie de mai mult timp pentru a schimba obiceiurile. Puteam face mai mult și în campionat, dar erorile ne-au dus într-o astfel de ipostază.

Mai este și faptul că am jucat întreg sezonul fără Koljc, cel mai bun marcator. Sigur, Andrei Ivan a apărut de multe ori, Mamut a încercat și el. Dar e ca și cum FCSB ar fi jucat fără Florin Tănase”, a declarat tehnicianul elen.