CSM Târgu Jiu: Se pot procura abonamente pentru Liga Națională de Baschet și Liga Florilor

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a anunțat punerea în vânzare a abonamentelor pentru partidele echipelor de handbal feminin și baschet masculin, ambele evoluând în primul eșalon competițional din România.

Foarte important, costul unui asemenea abonament (handbal sau baschet) este de 150 de lei.

Abonații își vor putea alege locul pe care vor să-l ocupe în Sala Sporturilor, iar posesorii de abonamente vor avea prioritate la acces la meciurile echipelor CSM Târgu Jiu în cazul în care, din diverse cauze, numărul de spectatori va fi restricționat în Sala Sporturilor. Și în aceast sezon se acordă gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev, în limita locurilor disponibile”, au transmis reprezentații grupării sportive. 

Primarul Marcel Romanescu invită iubitorii sportului la Polivalentă, să se bucure de spectacolul de pe parchet, după ce, nu demult, echipele de sală deveniseră istorie la Târgu Jiu:

CSM pune în vânzare abonamentele pentru meciurile de handbal și de baschet. De anul acesta, avem echipa de handbal – senioare în Liga Florilor, iar baschetbaliștii clubului joacă și ei în prima ligă a baschetului românesc.
Sportivii noștri ne promit un sezon alert, cu spectacole sportive de excepție, iar după rezultatele din ultimul an tind să le dau dreptate.
Vă aștept la Sala Sporturilor să-i susținem împreună și să strigăm cu toții <<Hai CSM!>>”.