CSM Târgu Jiu, spre Grupele Valoare! Junioarele 3 au învins Sibiul, sâmbătă

 

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Tărgu Jiu a învins, sâmbătă, CSS Sibiu, scor 32-23, într-un meci al etapei a XVI-a din Seria H a Campionatului Național. A fost o întâlnire între pretendentele la locul II al Seriei, poziție ce duce în Grupele Valoare, iar în context, de înțelege, mobilizarea a fost maximă în ambele tabere.

 

Paula Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu:

Victorie, CSM Târgu Jiu! Public minunat, atmosferă de vis pentru un meci important, cu fete motivate, cu ambiție, dăruire, concentrare, cu un joc bun în atac, dar și în apărare, iată ingredientele care au dus astăzi la câștigarea acestui meci de importanță maximă în vederea calificării în Grupele Valoare. Sunt mândră de jucătoarele mele, care astăzi au demonstrat că pot fi speranțele pentru handbalul de performanță al localității noastre. Mulțumim părinților și tuturor celor care ne-au sprijinit cu atâta pasiune, dar mai ales că au avut încredere în noi. Sunt foarte mulțumită și de jocul defensiv pe care l-au făcut astăzi fetele mele și am încredere că vom progresa și aici mult mai mult. Felicitări Panterele!”. 

 

CSM TÂRGU JIU:

Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 2g, Cleopatra Pîslaru 2g, Raisa Pagnejer 18g, Daniela Țoțan 1g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 1g, Antonia Vârțan, Maria Cojocaru 7g, Carla Logăscu 1g, Alexia Cioi.

 

 

Articolul precedentRareș Bogdan, convins că războiul din Ucraina ”îl va duce” pe Ciucă la Cotroceni
Articolul următorTârgu Jiu – invitație la teatru: ULTIMII, de Maxim Gorki