CSU Craiova a câștigat primul meci cu Neagoe pe bancă

CSU Craiova a învins FC Hermannstadt, scor 2-0 (0-0), într-un meci din etapa a XXIII-a a SuperLigii la fotbal, disputat în Bănie.
Andrei Ivan a marcat ambele goluri ale ”gazdelor”:
– în minutul 48 a înscris cu un şut din afara careului.
– în minutul 69 a reuşit dubla, marcând cu o lovitură de cap.

 

EUGEN NEAGOE: AM CONTROLAT PARTIDA

 

Este al doilea joc, tot eu am pregătit echipa și la Botoșani. Astăzi am întâlnit o echipă bună, știți foarte bine ce rezultate au cei de la Hermannstadt. Au pierdut greu cu FCSB, ne așteptam că va fi un joc dificil, dar cred că am controlat partida, chiar dacă în prima repriză nu am avut ocazii de a marca.

O singură dată au intrat în careu, puteau să marcheze, dar ăsta e fotbalul. Sunt o echipă bună, incomodă. Am făcut un joc așa cum ne dorim, am marcat două goluri, am avut o bară, a doua repriză a fost controlată de noi și cred că scorul putea să fie și mai mare.

Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei, este un jucător valoros, la fel ca ceilalți, avem un lot valoros, jucători cu experiență. De asta este Ivan căpitan, de asta este în vizorul echipei naționale. Ne așteptăm să facă lucrul ăsta, a marcat și la corner, fază pe care am lucrat-o de dimineață. Băieții merită lăudați. A fost un joc plăcut, vreau să jucăm și mai bine și cred că putem să facem acest lucru”, a declarat, după meci, tehnicianul oltenilor.

ANDREI IVAN: SUNT BUCUROS PENTRU CELE TREI PUNCTE, DAR ȘI PENTRU MINE

Sunt bucuros pentru echipă că am luat toate cele trei puncte, dar și pentru mine pentru că nu am mai marcat de ceva timp. O primă repriză bună, dar nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar suntem bucuroși că am luat cele trei puncte.

E normal să te gândești la titlu, dar este un drum lung și vom vedea. E nevoie de mister pe bancă, la Botoșani s-a simțit lipsa lui și pe tabelă. El știe să ne motiveze și să vorbească, ne bucurăm că e cu noi”, a declarat atacantul CSU.