CSU Craiova a făcut golaveraj cu FC Botoșani. Bon: Aveam nevoie ca de aer de această victorie

CSU Craiova a câștigat la scor în fața formației FC Botoşani, scor 5-1 (2-1), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a XI-a a Superligii de fotbal.
Pentru olteni, Marian Danciu (minutul 10) a marcat primul său gol în Superligă, celelalte reuşite fiind semnate de Alexandru Creţu (36), Jovan Markovic (70), Ante Roguljic (89) şi Alexandru Mitriţă (90). Pentru oaspeți a înscris Eduard Florescu (39).
Nemulțumiți de evoluția de până acum a echipei, fanii oltenilor au avut mesaje cu reproșuri la adresa jucătorilor și a patronului Mihai Rotaru.

Dragoș Bon: Ne trebuie continuitate

 

E o victorie pe care o așteptam, aveam nevoie ca de aer de această victorie și ne bucurăm că am reușit să marcăm cinci goluri să fie o victorie categorică pentru ca jucătorii să își recapete moralul. Mă bucur că băieții s-au mobilizat și au trecut peste această situație dificilă (au fost contestați de către suporteri – n.red.), pentru că noi eram obișnuiți să ne împingă publicul de la spate.

Mă bucur pentru Marian (Danciu – n.red.), am și discutat cu el înainte de partidă și i-am spus că simt că o să marcheze. Avea nevoie să își încununeze prestațiile din ultima perioadă cu acest gol. Îl merita cu prisosință.

E greu să își revină dacă are și suporterii cu adversitate (Ivan a fost fluierat de spectatori – n.red). Nu a avut momentele pe care le așteptam, dar Andrei a căutat spații, trebuia să vină cu presiune, cu acel plus de viteză și cam astea au fost datele tehnico-tactice. Îmi doresc ca Andrei să revină cel pe care îl cunoașteți și sunt convins că se va întâmpla acest lucru.

Alex Mitriță e unul dintre jucătorii importanți ai fotbalului românesc. Atunci când are evoluții bune e clar că e un plus pentru echipă

Cred că ne trebuie continuitate, un parcurs bun, să arătăm atitudine și la următoarele partide. Le înțeleg supărarea (suporterilor – n.red.) și sper ca și băieții să o înțeleagă și să îi facă să se apropie din nou de echipă”, a spus, după joc, antrenorul CSU.