CSU Craiova ia în calcul doar victoria în meciul cu Chindia. Dragoș Bon: Punctele de la Mioveni au readus încrederea necesară băieților

CSU Craiova întâlnește Chindia Târgoviște, într-un meci al etapei XXI-a a Superligii la fotbal, partidă programată sâmbătă seara, de la ora 20:30, în Bănie. Antrenorul interimar al formației finanțată de Mihai Rotaru, Dragoș Bon, este încrezător că elevii săi vor bifa o victorie care să consolideze locul în play off-ul competiției.

 

Venim după o victorie, ceea ce este foarte important, pentru că nu traversam un moment foarte fericit. Aceste trei puncte câştigate la Mioveni cred că au readus încrederea necesară băieţilor noştri. Întotdeauna victoriile aduc victorii, aduc linişte, entuziasm şi încredere. Atitudinea jucătorilor este pozitivă. Cu toţii sunt conştienţi de situaţia în care ne aflăm şi am mare încredere în potenţialul lor. Sunt convins că vor avea un spirit mare de luptă mâinea seară şi vor mulţumi fanii. Sunt probleme de lot. Îl avem pe Căpăţîă suspendat, intră în discuţie şi problemele mai vechi cu accidentările: Arlauskis, Martic, Koljic şi, din păcate, nici Baiaram nu a putut fi recuperat. Obiectivul nostru este clar: cele trei puncte! Vizăm victoria şi şi nici nu luăm în calcul alt rezultat. Dacă, Doamne ajută!, jocul rezultatelor ne ajută să urcăm în clasament este cu atât mai bine. Este importantă consolidarea locului din play-off în momentul de faţă”, declarat tehnicianul

 

Partida va fi arbitrată de Florin Andrei (Târgu Mureş). Acesta va fi ajutat de asistenţii Bogdan Gheorghe (Bucureşti) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia), respectiv de rezerva Szabolcs Kovacs (Carei). VAR-ul va fi asigurat de Ovidiu Haţegan (Arad) şi Valentin Avram (Bucureşti).
Observator din partea CCA va fi Liviu Ciubotariu (Galaţi), în timp ce LPF l-a desemnat supervizor pe Romulus Gabor (Hunedoara).
Articolul precedentNepotul lui Ioan Rus, avansat chestor de poliție la doar 42 de ani
Articolul următorGorj: Amenzi de câte 9.000 de lei aplicate în urma unor controale în trafic