CSU Craiova, înfrângere în jocul cu Farul Constanța. Neagoe: Nu este nimic pierdut în acest moment

CSU Craiova a pierdut partida cu Farul Constanța, scor 1-2 (0-0), meci din cadrul etapei a XXIV-a a SuperLigii la fotbal, disputat în deplasare, luni seara.
Constănțenii au deschis scorul prin Adrian Mazilu (min. 6), aflat la primul său gol în prima ligă, și şi-au dublat avantajul prin reuşita lui Ionuţ Larie (minutul 34 – penalty), după un fault comis de portarul Giedrius Arlauskis asupra lui Mihai Popescu, deşi lituanianul se afla în posesia mingii.
Golul de onoare al oaspeţilor a fost semnat de Dan Nistor (min. 58)

EUGEN NEAGOE: NOI INVENTĂM REGULAMENTE, FACEM CE VREM NOI

Noi am jucat slab, știu, dar să rupi jocul, să dai un asemenea penalty, asta n-am văzut. Noi inventăm regulamente, facem cum vrem noi. Ce să pună piedică, când are mingea? Prima dată, arbitrul a dat fault în atac. Cred că a fost fault în atac, dar nu mai contează.

Știu că am jucat modest, dar era 1-0, nu trebuie să rupem jocul, să dăm penalty pentru că așa vrem noi, inventăm, judecăm cum vrem. Eu asta cred, că a fost fault în atac la Arlauskis.

La VAR nu s-au mai făcut greșeli? Am văzut penalty-uri clare, arbitrii s-au dus la VAR și n-au dat nimic. Dar noi știm cât de slab am jucat.

O să facem o analiză în zilele următoare, cu siguranță. Sincer, aș fi schimbat mai mulți jucători la pauză. Dar mai erau 45 de minute și nu puteam să schimb toată echipa.

În primul rând, trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să intrăm cu atitudine, mult mai agresivi pe teren. Am intrat relaxați, am crezut că va veni mingea la noi fără efort. N-am fost atenți, greșelile pe care le-am făcut le cunoaștem.

Nu este nimic pierdut în acest moment, mai sunt șase etape din campionatul regulat, apoi încă zece în play-off. Se poate întâmpla orice! Problema este la noi, trebuie să ne schimbăm atitudinea”, a declarat, după meci, antrenorul oltenilor.

 

VĂTĂJELU: AR FI FOST NEDREPT SĂ EGALĂM

 

Am fost penibili. Am avut ședință, Mister e supărat pe noi. Am fost penibili, chiar dacă în a doua repriză ne-am mai revenit. Chiar am fost penibili în seara asta, începând cu mine. Chiar și așa penibili cum am fost, am, avut ocazia să egalăm, dar ar fi fost nedrept.

Sunt zile în care nu poți să faci nimic. Azi lor le-a ieșit, noi ieșim pierzători și e păcat. Eu cel puțin am fost penibil.

Trebuie să băgăm capul în pământ și să o scoatem la capăt.

Aceste fluctuații nu ne prind bine deloc. Avem deja trei meciuri în care prima repriză e slăbuță și în a doua ne revenim puțin. Ne trezim foarte târziu și nu avem acel mic noroc ca să scoatem un egal.

Suntem cu moralul praf, după un asemenea meci… Dacă am jucat în halul în care am jucat ce să mai zic, suntem o apă și-un pământ. Poate ar fi timpul să plece 15 jucători”, a spus Bogdan Vătăjelu, unul dintre cei mai vechi jucători ai CSU.