Home Principale Sport CSU Craiova pleacă învinsă de la Sibiu. Petev: Am fost naivi

CSU Craiova pleacă învinsă de la Sibiu. Petev: Am fost naivi

CSU Craiova a pierdut întâlnirea cu FC Hermannstad, 1-2 (0-0), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a XIX-a a SuperLigii la fotbal.
Gazdele au deschis scorul prin Gabi Iancu (51), printr-un șut superb. Oltenii au restabilit egalitatea rapid, prin Mitriță (52), jucătorul echipei din Bănie finalizând în urma unei combinații rapide cu Koljic.
Golul decisiv a fost înscris de Oroian (61), cu un șut plasat din centrul careului. Echipa lui Mihai Rotaru a forțat în ultimele minute însă nu a reușit să depășească defensiva sibienilor.

 

Ivaylo Petev: Trebuie să nu mai lăsăm loc greșelilor

 

Am fost naivi și am pierdut acest meci. Am pierdut jucătorii din marcaj și astfel au marcat. Era mai echitabil un egal, au fost ocazii de o parte și de cealaltă. Trebuie să vedem unde am greșit și să pregătim echipa pentru meciul viitor, doar la asta ne gândim. 

Chiar dacă ne lipsesc unul, doi sau trei jucători trebuie să ne întoarcem mai puternici pentru a rezolva această situație. Trebuie să mai văd meciul cel puțin încă o dată, apoi voi vedea ce măsuri o să iau. Trebuie să minimizăm orice greșeală pentru a ne lupta la campionat, trebuie să nu mai lăsăm loc greșelilor”, a spus, după meci, antrenorul CSU Craiova.