CSU Craiova, remiză, ”acasă”, cu UT Arad. Reghecampf: Am fost foarte slabi

 

CS Universitatea Craiova a și UT Arad au terminat la egalitate, scor 0-0, marţi seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-un meci din cadrul etapei a XX-a din Liga 1.

Oltenii continuă șirul meciurilor în care nu se impun, în fața arădenilor jucătorii în alb-albastru nereușind niciun șut pe cadrul porții adverse.

 

 

REGHE, NERVOS LA FINALUL MECIULUI

Este o dezamăgire mare pentru jocul practicat. Am fost foarte slabi, am și avut o mică ședință! Trebuie să fim bucuroși pentru faptul că am câștigat un punct. Cei de la UTA au fost mult superiori, nu știu de ce. Schimbările n-au adus nimic. Am avut impresia că jucăm în minus.

Este păcat că s-a încheiat așa ultimul meci de acasă. Mă gândeam la altă ambiție, altă determinare. Avem un gust amar și trebuie să ne gândim ce este de făcut. Lipsesc jucători importanți, iar cei care sunt n-au viteză. Nu reușim să ieșim din apărare cu pase, le este foarte frică, se vede cu ochiul liber”, a declarat, după joc, Laurențiu Reghecampf, antrenorul juveților.

Articolul precedentGuvernul pregătește OUG prin care îngheață salariile din sistemul public. Totuși, unele categorii ar putea primi mai mulți bani
Articolul următorVecinii au chemat poliția, semnalând o crimă, dar omul tăiase porcul în casă