CSU Craiova, trei puncte de la Ploiești. Neagoe: Am suferit, dar sunt și astfel de jocuri

CSU Craiova s-a impus în fața formației Petrolul Ploiești, scor 1-0 (1-0), duminică, într-un meci din cadrul etapei a XXIX-a a SuperLigii la fotbal.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Ivan (45+4).

 

EUGEN NEAGOE: ESTE FOARTE BINE CĂ NU AM PRIMIT GOL

 

Ați văzut ce teren este. Știam starea terenului, băieții s-au luptat. A fost un joc de luptă, de-asta am jucat cu doi atacanți din primul minut. De asta l-am introdus și pe Rivaldinho după, să ne batem. Nu putea fi controlată mingea sub nicio formă, dar ne-am creat situații de a marca. Puteam marca și golul doi în prima repriză, dar nu am reușit și ne-am făcut singuri viața grea. Aș fi vrut să marcăm trei goluri și puteam, dar este foarte bine că nu am primit gol. Ăsta este un bonus. E foarte bine pentru încrederea băieților. Am suferit, dar sunt și astfel de jocuri, nu avem ce face. Mergem mai departe. E bine că am reușit să câștigăm. Andrei Ivan a avut o evoluție bună în partea dreaptă, a şi marcat. Poate juca pe orice post în atac. E un jucător important pentru noi. Nu întâmplător l-am pus căpitan de echipă. Este pe un drum bun. L-am schimbat, pentru că acuza o stare de oboseală. Încă de la pauză am discutat cu el şi i-am zis să-mi spună când se simte încărcat.
Îl așteptăm pe Ișfan, e un jucător valoros. Are toată încrederea noastră, sper să reușească să spargă gheața cât mai rapid. A avut șansa să o facă în seara asta, n-a reușit, dar sper să marcheze curând”, a declarat antrenorul echipei lui Mihai Rotaru.