CSU pierde la Cluj, dar Reghecampf nu dezarmează: Am jucat foarte slab. Suntem o echipă care poate câștiga campionatul

 

Formația CFR Cluj a învins CSU Craiova, scor 1-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a IX a Ligii I.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Andrei Burcă (minutul 20), cu o lovitură de cap.

În urma acestui rezultat, CFR și-a consolidat prima poziție din clasament, 24 de puncte, la patru de ocupanta locului doi, FC Botoșani, iar CSU se află pe locul 9, cu 13 puncte.

După meci, antrenorul echipei din Craiova, Laurențiu Reghecampf, și-a taxat elevii, apreciind evoluția lor drept una slabă, însă este încrezător că echipa poate câștiga titlul de campioană.

În primul rând, atitudinea și comportamentul nostru în prima repriză… Am jucat foarte slab. Am avut ocazii, dar am avut ghinion, puteam să dăm gol. În mare, nu mi-a plăcut și am discutat cu jucătorii în cabină, vom analiza în următoarele zile și trebuie să ne trezim, pentru că pierdem multe puncte și față de meciul trecut avem o diferență foarte mare.

La meciul trecut am avut atitudine și multe ocazii, numai prin ghinion am pierdut. Dar astăzi a fost un joc foarte slab din partea noastră. Trebuie să marcăm, avem foarte multe ocazii și ratăm cu o seninătate incredibilă. Din punctul meu de vedere, echipa nu s-a ridicat la nivelul la care trebuia să joace

Așteptăm mai mult de la toată echipa, nu pot să dau un nume. Vreau să arate caracter și atitudine, sunt o echipă care pot câștiga campionatul”, a spus Reghecampf.