Cu mortul ”ascuns” în casă. Băut până la incoştienţă, lângă cadavrul în putrefacţie al tatălui său

Un bărbat de 62 de ani, din Târgu Jiu, nu a anunţat zile în şir decesul tatălui său. Vecinii au alertat poliţia, suspicioşi după ce seniorul nu le-a mai răspuns, iar la descinderea în locuinţa celor doi a fost găsit cadavrul tatălui. Alături de persoana decedată se afla un fiu care nu putea îngaima două vorbe, fiind băut zdravăn.

La data de 24 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat despre faptul că vecinul său nu răspunde la uşă, fiind posibil decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi un echipaj din cadrul ISU Gorj care au dislocat uşa de la apartament, iar în interior au găsit cadavrul unui bărbat de 82 de ani, din localitate. În aceeaşi cameră se afla fiul său, în vârstă de 58 de ani, care era în stare avansată de ebrietate, neputând furniza informaţii poliţiştilor”, au arătat comunicatorii IPJ Gorj.

Cadavrul nu prezenta urme de violenţe vizibile şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Târgu Jiu pentru efectuarea necropsiei. Fiul decedatului a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale.