Cutremur politic: Weber nu exclude ca Romanescu să fie candidatul PSD pentru Târgu Jiu!

Şi, totuşi, Mihai Weber îl ia în calcul pe Marcel Romanescu. Preşedintele PSD Gorj a declarat, joi, că nu exclude o candidatură pentru social-democraţi din partea actualului edil în 2020. Deşi părea că relaţia dintre cei doi lideri politici s-a răcit, Weber a admis că nu a discutat faţă în faţă cu Romanescu, dar nici cu membrii PSD-ului în cadrul unei şedinţe despre o eventuale înregimentare a liberalului. Weber, care l-a mai dorit şi în trecut pe actualul primar, ar putea specula neînţelegerile din PNL. Rămâne de văzut dacă Romanescu poate fi ademenit de PSD.

“Sunt convins că a avut discuţii şi cu alte formaţiuni, probabil au fost şi la PSD anumite tatonări. Cu mine nu s-a discutat în mod aplicat, de când am preluat preşedinţia partidului, problema domnului Romanescu, de a veni sau nu la PSD. În momentul când am nişte date, să văd şi eu cum se situează o persoană sau alta în raport cu preferinţa electoratului, putem să discutăm. Nu dau la o parte niciun fel de alternativă, luăm în calcul orice variantă pentru binele cetăţenilor din Târgu Jiu”, a spus Weber.

Liderul social-democrat a declarat că, în acest moment, sunt în desfăşurare două sondaje interne pentru primăriile Târgu Jiu şi Motru. La fiecare, sunt luaţi în calcul peste cinci candidaţi.