Dan Ilieș a ales cu inima: Renunță la funcția de consilier municipal, pentru a putea continua la CSM Târgu Jiu

 

Dan Antoniu Ilieș a renunțat la funcția de consilier local și a decis să continue la CSM Târgu Jiu, acolo unde este expert sportiv. Ales pe listele PNL, în echipa primarului Romanescu, fostul handbalist a căutat să explice alegerea sa.

Politică sau Sport ?
Consilier local sau Expert Sportiv ?

Din păcate sunt incompatibil pentru a ocupa ambele funcții.
În aceste zile am avut de luat o decizie foarte grea…

-SPORTUL – e ceea ce iubesc și practic de ani de zile alături de oameni minunați: sportivi, antrenori, fani, conducători …etc

-POLITICA – e o nouă provocare în care am intrat datorită unui <<OM>> pe care îl respect ,Marcel Laurențiu Romanescu, un om care a fost de la început alături de Familia C.S.M., un om în care cred și pe care îl admir !

Am întâlnit oameni deosebiți în ambele <<ECHIPE>> și m-am implicat în ambele proiecte100%! 

În cele din urmă, am ales C.S.M Târgu Jiu, un proiect de suflet, un proiect în care m-am implicat de la început, un proiect de viitor.
Promit sa fac tot ce ține de mine pentru a dezvolta sportul din județul nostru.

P.S. Mulțumesc din suflet tuturor celor care mă susțin și au încredere in mine!”, a transmis expertul sportiv.

 

Primarul Marcel Romanescu i-a mulțumit, arătând că va face echipă, în continuare, cu antrenorul de la CSM.

 

Dan rămâne alături de noi, chiar dacă a fost pus în situația de a face o alegere imposibilă: între calitatea de consilier local și cea de expert sportiv la CSM Târgu Jiu. Pentru ambele a depus eforturi uriașe, a muncit din greu, cot la cot cu noi. Din păcate, este obligat să aleagă pentru că altfel s-ar afla în incompatibilitate. A ales sportul, acolo unde am demarat un proiect extraordinar.
Dan Ilieș rămâne, însă, în echipa noastră, proiectele sale se vor regăsi pe masa consilierilor locali, se va implica și vă garantez că nu se va schimba nimic. Tot ceea ce a promis cetățenilor, va înfăptui. Suntem o echipă unită și vom avea grijă de asta.
Mulțumesc, Dan, pentru tot ce ai făcut în acest timp! Continuăm să muncim împreună și vom face lucruri frumoase pentru Târgu Jiu”, a fost mesajul primarului.