Dăncilă show: Premierul inventează roata și-l amenință și pe Mihai Weber

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, încearcă să pună presiune publică pe liderii din teritoriu ai partidului. Aceasta a spus jurnaliştilor, sâmbătă seara, la Sibiu, că organizațiile locale vor avea un target pentru viitoarele alegeri.

”Acest lucru este un act de normalitate. Atunci când ești ales, îți asumi o responsabilitate și cred că aceasta responsabilitate trebuie să și-o asume fiecare organizație, pentru că nu putem obține victoria pe care nu ne-o dorim dacă nu vom avea o implicare a tuturor organizațiilor. Fiecare organizație județeană va avea un target, își va asuma acest target, pentru că așa cum președintele partidului, conducerea partidului, își asumă anumite lucruri, această asumare trebuie să meargă până la nivelul fiecărei comunități”, a spus Dăncilă, potrivit Mediafax.

Mai mult, șeful social-democraților a spus că liderii care nu vor atinge acel prag stabilit vor trebui să-și dea demisia. Prin aceste declarații, Viorica Dăncilă joacă lamentabil un rol dintr-o piesă ridicolă, servită doar celor ce nu dețin minime informații. În Partidul Social Democrat întotdeauna a fost discutat și stabilit de la centru un target înainte fiecărui scrutin, dar actualul premier vrea să dea impresia că tocmai a descoperit roata. Înaintea alegerilor europarlamentare, senatorul Cîrciumaru vorbea despre un prag de 50%, ”un target ambițios, care trebuie să ne mobilizeze”.