Dăncilă, sigură că rămâne la guvernare: Nu există susținere pentru…nimic

Premierul Viorica Dăncilă este convinsă că demersurile de răsturnare a guvernului nu au sorți de izbândă. Aflată în SUA, șefa social-democraților a scris pe facebook un mesaj prin care minimalizează opoziția și capacitățile ei de a conduce România.

”Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu demult, și au eșuat lamentabil. Au mai ratat odată această tentativă când au venit în Parlamement fără o viziune, fără un program de guvernare și fără o echipă guvernamentală. Și tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi. Și fiindcă nu exististă susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil, care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom căuta să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor”, a arătat Dăncilă.

Reprezentanții PNL au declarat că moțiunea de cenzură a strâns 237 de semnături. Pentru a fi adoptată trebuie să contabilizeze 233 de voturi.