Debut cu medalie pentru micii luptători de la CSM Târgu Jiu

Rezultate notabile obținute de luptătorii CSM Târgu Jiu, Nicolae Curcă și Yanis Peciuc, ambii juniori 4, la finalele Campionatului Național de Lupte pe plajă, competiție care se desfășoară în acest weekend la Costinești.

Sâmbătă, Curcă (primul stânga-sus în fotografie) a reușit să obțină titlul de vicecampion național (medalie de argint) la categoria 59 de kilograme, în timp ce Peciuc a impresionat clasându-se pe un meritoriu loc 6 la categoria 35 de kilograme, din 32 de concurenți calificați în finala Campionatului Național.

Mădălin Gorjanu (primul stânga-jos), antrenorul celor doi, și-a felicitat elevii, arătându-se mulțumit de evoluțiile lor:

Vreau să-i felicit pentru modul în care au abordat prima competiție oficială ca sportivi ai clubului nostru. Sunt foarte mulțumit de parcursul celor doi sportivi. Medalia obţinută de Nicolae Curcă sunt sigur că va atrage şi mai mulţi copii la sală, şi mă face să privesc cu încredere spre viitor. Vreau să evidenţiez si parcursul foarte bun al lui Yanis Peciuc, sportiv care a câştigat trei meciuri la lupte pe plajă și a fost foarte aproape de o medalie la o categorie de vârsta superioară. Vreau să le mulţumesc domnului primar, Marcel Romanescu, dar și domnului Robert Bălăeţ, directorul CSM Târgu Jiu, pentru susţinere acordată în acest proiect!’‘, a declarat, pentru csmtatgujiu.ro, tehnicianul.

Duminică, 20 iunie, Yanis Peciuc va lupta în cadrul categoriei 35 de kg, iar Nicolae Curcă va evolua la categoria 55 de kg, ambii la categorii de vârstă superioare lor.