Decizie a primarului Romanescu: Adrian Tudor, pus să se ocupe de câinii fără stăpân din Târgu Jiu

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a anunțat că îi va delega viceprimarului Adrian Tudor problema câinilor fără stăpân. Edilul-șef spune că neajunsurile în speță trebuie rezolvate și, totodată, viceprimarii s-au plâns că nu au atribuții.

Pe 10 ianuarie îi voi delega atribuțiile pe partea de ecarisaj, partea de câini. Ca să aibă obiectul de activitate îmbogățit, de pe 10 ianuarie domnul Tudor se va ocupa de câinii din municipiul Târgu Jiu. Să verifice tot ceea ce înseamnă câinii. Atribuția de coordonare a Serviciului de utilitate publică specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân la nivelul municipiului Târgu Jiu. Dispoziția există, urmează să o semnez și să o înaintez. Deci pe data de 10 ianuarie, ca să poată veni și dimineața, pentru că sunt câini și dimineața, și la ora 10 când vine dânsul la serviciu, și după-amiaza, să nu se mai poată plânge de anumite probleme. (…) Pentru că este o problemă la nivelul municipiului Târgu Jiu și sunt sigur că dânsul poate să facă față unei astfel de probleme, mai ales că până acum s-a plâns că nu are atribuții, că nu știe ce să facă”, a declarat Romanescu.

Contactat de jurnaliștii locali, viceprimarul Tudor a spus că demersul primarului vine după ce timp de trei ani în fruntea Primăriei Târgu Jiu nu a rezolvat problema câinilor fără stăpân.