Deputat dat afară din partid după ce, băut fiind, a înjurat la telefon, la ora 3 dimineața, parlamentari de la PSD și PNL

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica va fi dat afară din partid după ce, în noaptea de marți spre miercuri, între orele 03:00-04:00, în stare de ebrietate fiind, a sunat mai mulți parlamentari de la PSD și PNL, pe care i-a înjurat și amenințat.
Totul ar fi pornit după ce aleșii puterii au decis sancțiuni pentru cei ce nu respectă anumite reguli în timpul activităților parlamentare.

Omul ăsta are o problemă cu alcoolul. E un păcat, beția e un păcat. Suntem un partid creștin! Știam de problema pe care o are și a recidivat. Mulți români au această patimă. Nu face cinste acest lucru nici partidului nostru, nici Parlamentului României. După cum nici mulți dintre cei de la PSD și PNL nu fac cinste Parlamentului României. O să îl excludem din rândurile noastre pentru această abatere. Cred că trebuie să fim intransigenți dacă vrem să curățăm Parlamentul. Și noi alegem de fiecare dată să curățăm”, a transmis George Simion, președintele AUR.

Articolul precedentA plecat de la CSU Craiova
Articolul următorGorj: S-a jucat cu focul! Un conducător auto a refuzat stabilirea alcoolemiei