Deputat de Gorj, antidot la prăbuşirea PSD: Să radă tot. Să schimbe numele partidului, te trage în jos

Continuă disputele între Partidul Social Democrat şi Pro România. După ce Olguţa Vasilescu l-a sfătuit pe Ponta să caute în frigider, iar Viorica Dăncilă a declarat că îşi doreşte o unire cu Pro România, dar fără fostul premier ales deputat la Gorj, Victor Ponta a spus că primul ministru în exerciţiu i-a oferit mai multe ministere pentru a nu vota moţiunea de cenzură. În tot acest context, deputatul Alin Văcaru, liderul Pro România Gorj, confirmă că PSD face tot felul de oferte şi vine cu o propunere şoc pentru social-democraţi: să radă tot, să schimbe inclusiv numele partidului, dacă vor să mai salveze ceva.

Eu cred că PSD ca să se poată redresa trebuie schimbat de la zero. Să radă tot şi să pună oameni competenţi. Altfel, dacă merge cu Olgulţa, Stănescu sau Oprişan, n-au înţeles nimic şi, cu siguranţă, de la 22%, cât au luat la europarlamentare, se vor duce mai jos la prezidenţiale”, a spus, la Radio Infinit, Văcaru.

Acesta a completat, adăugând că rebranduirea PSD trebuie să ajungă până la schimbarea numelui, acesta fiind unul ”care te trage în jos”.