Deputat liberal: Iordache e conducător de utilaj sau atelaj, nu pot să-l fac lider. Să ceară schimbarea legislației pentru CE Oltenia

 

Deputatul liberal Gheorghe Pecingină atrage atenția măsurile fiscale gândite de guvern vor bloca angajările în Complexul Energetic Oltenia și vor duce la imposibilitatea achitării certificatelor CO2, situație în care unitatea energetică nu va mai putea supraviețui.
Acesta îi cere lui Ion Iordache, președintele PNL Gorj, să discute serios problema cu Nicolae Ciucă (PNL conduce Ministerul Energiei -n.red.), liderul național al liberalilor, însă nu are mari așteptări.

 

Situația la CE Oltenia este foarte gravă, aceste măsuri înseamnă închiderea lui. Tot văd pe unii că pozează pe la Târgu Jiu că nu le plac diverse lucruri, nu le place managerul. Dacă tot au luat drumul Bucureștiului și știu drumurile la București, și nu vin doar să se pozeze, să se bată, acum, să meargă peste Ciucă, să-l tragă de urechi și să-i spună: <<Domnule președinte, mie îmi omori județul>>. Acum, sunt momentele în care liderii, cu ghilimelele de rigoare, că pe Iordache nu pot să-l fac lider, că el e conducător de utilaj sau de atelaj, ies în față liderii, acum, să meargă, să spună să schimbe legislația pentru CEO. Mi-e greu să cred că o va face”, a spus, la Radio Infinit, deputatul.