Deputatul Elvira Șarapatin spune că Weber este un mincinos, iar pe listele PSD sunt pupincuriști, falși și oportuniști

Deputatul PSD Elvira Şarapatin a anunţat că ea şi colegii parlamentari de Gorj care nu au mai prins lista pentru următoarele alegeri vor rămâne social-democraţi. Aceasta a declarat că se aştepta să fie ignorată, dar nu va părăsi formaţiunea politică din care face parte. De asemenea, crede că opțiunea sa este valabilă şi pentru Florin Cârciumaru şi Scarlat Iriza. Elvira Şarapatin vede o conspiraţie pusă la cale de liderul de la nivel central, Marcel Ciolacu, despre care spune că vrea să distrugă PSD.

Am fost sunaţi de către alte partide, dar am refuzat categoric. Am fost, sunt şi voi rămâne în continuare loială partidului. Acesta a fost trendul pus de Ciolacu. Peste 80% din parlamentarii din Camera Deputaţilor nu se mai găsesc pe liste. Toţi am fost oameni de partid, cu PSD-ul în sânge. Avem zeci de ani în partid. Au trebuit să vină oamenii apropiaţi lui Ciolacu, să spun aşa, oarecum, pupincurişti. Se urmăreşte distrugerea partidului. Am avut nişte incidente cu Ciolacu când a fost vorba de anticipate. M-am opus cu tărie şi în plen. El a vrut neapărat să fie anticipate, deci era mână în mână cu Klaus Iohannis. Ştiam că acesta va fi deznodământul”, a spus, la Radio Infinit, Şarapatin.

Parlamentarul a mai declarat că ea şi colegii săi dați la o parte au fost minţiţi de Mihai Weber, care acum îşi pune baza în “oportunişti” lipsiţi de loialitate.

Mă deranjează minciuna preşedintelui organizaţiei noastre. Ne-a minţit până în ultimul moment. În acest partid nu trebuie să fie oameni falşi, oportunişti şi oameni cărora să li se ofere peste noapte totul, fără să fi muncit. Avem şi pe listele de la Gorj, oportunişti, care se vor duce unde e mai călduţ. De câte ori nu le convine, vor merge la alt partid”, a adăugat Şarapatin.