Weber bate cu pumnul în masă și transmite că organizația PSD Târgu Jiu trebuie să se supună

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, caută să ducă în zona zvonurilor nemuțumirile ce ar fi apărut în partid după ce l-a prezentat pe Ciprian Florescu drept candidat pentru Primăria municipiului Târgu Jiu. Dincolo de infirmarea unor vehiculate disensiuni interne, șeful social-democraților gorjeni transmite tuturor că organizația municipală, de unde ar fi pornit nemulțumirile, trebuie să se subordoneze deciziilor luate la nivel de județ.

Organizația municipală este o organizație politică care trebuie să cupleze la deciziile care se iau în organizația centrală. Dacă am decis și decidem să mergem pe o variantă, este o acțiune politică și nu mai discutăm alte scenarii, că își închipiuie unul că nu e bine, sau își dă cu părerea unul sau altul. Este clar, asta e decizia, pe asta mergem. Scurt‘a spus, la Radio Infinit, deputatul.

Pe de altă parte, Ciprian Florescu pare tot mai hotărât să candideze și vede informații aruncate pe piață pentru a se alimenta subiectul, dar nu neagă existența unor incertitudini. Abil, înaintea unor întâlniri decisive cu cei din organizația Târgu Jiu, actualul secretar de stat vorbește despre câștigarea majorității în Consiliul Local, situație în care Aurel Popescu și Adrian Tudor și-ar păstra pozițiile și nici la nivel de consilieri locali nu ar fi probleme.

Sunt incertidudini, incertitudini care în maxim două săptămâni vor fi îndreptate și lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Asta, însemnând, evident, o coagulare a tuturor membrilor în jurul unui candidat. (…)  Am cerut susținerea celor doi viceprimari și am susținut ideea formării unei echipe solide care să poată să câștige Primăria Târgu Jiu, atât în ceea ce privește funcția de primar, cât și în ceea ce privește majoritatea din consiliul municipal”, a spus fostul prefect.