Dian Popescu ştie omul potrivit pentru salvarea ALDE Gorj: Trebuie să le vină mintea la cap şi celor de la Bucureşti

Fostul liberal Dian Popescu exclude o revenire a sa în fruntea organizaţiei ALDE Gorj. Mai mult, Dian consideră că omul potrivit să conducă filiala judeţeană încă se alfă în formaţiunea politică. Este vorba despre Ninel Muja, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Popescu a declarat că liderii ce la centru trebuie să-l pună cât mai repede pe Muja preşedinte, dacă vor să salveze partidul în judeţ. Cât despre deciziile fostului preşedinte ALDE, Ion Iordache, acelea de a exclude membrii precum Muja sau Lădaru, Dian le consideră nule.

“Nu este nevoie de revenirea mea, ALDE în Gorj are o persoană foarte bună pentru a fi preşedinte. Ninel Muja este o persoană care poate să preia cu succes această funcţie. Garantez pentru acest lucru. Are cea mai înaltă funcţie politică, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a rămas membru ALDE, şi ca atare el poate conduce filiala cu succes. Numai că trebuie să le vină mintea la cap şi celor de la Bucureşti, să sesizeze acest lucru, şi să-l pună urgent dacă vor să mai salveze ce mai pot salva din oamenii pe lângă ALDE”, a declarat Dian Popescu la Radio Infinit.

Fostul lider de la PNL şi ALDE a mai spus că vede o bătălie înte Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă în turul doi al alegerilor prezidenţiale.