Din Obreja,”cu dedicație pentru pandemia” : Petrecere cu focuri de artificii spartă de polițiștii locali

Petrecere cu strigături și focuri de artificii, duminică, la Târgu Jiu, în cartierul Obreja, în plină pandemie, deși autoritățile au impus restricții clare în încercarea de a stopa răspândirea noului coronavirus. Nimeni nu ar fi pățit nimic dacă organizatorii chefului nu ar fi ținut morțiș să folosească jocurile de artificii, fapt care a atras atenția polițiștilor locali aflați în patrulare.

La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, în timp ce patrulau în zona de responsabilitate, s-au autosesizat cu privire la faptul că pe strada Fagului din municipiul Târgu Jiu se afla în desfășurare un eveniment privat.
Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amenzi în cuantum de 5000 lei, atât pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R, precum și pentru încălcarea dispozițiilor legale care interzic desfășurarea de evenimente (nunți, botezuri, aniversări, etc.) în spații deschise și/sau închise, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2”, a transmis structura municipalității.

Capturi video Poliția Locală: