Director general: Niciun voucher social nu a ajuns până în prezent la Poșta Română

Directorul general al Companiei Naţionale „Poşta Română”, Valentin Ștefan, anunță că instituția pe care o conduce are capacitatea de a livra cele aproximativ 3 milioane de vouchere sociale destinate achiziționării unor alimente de bază, însă până în prezent nu a ajuns nici unul. Mulți beneficiare se așteptau să le primească odată cu pensia pe luna iunie, așa cum au anunțat reprezentanți ai guvernului.

Poşta Română va distribui voucherele sociale de-ndată ce le va primi. Asta înseamnă că, până astăzi, nu am primit niciun card. Etapa în care ne-am asigurat că lista de beneficiari corespunde cu ce se întâmplă în realitate a fost depăşită. Am ajutat Ministerul Muncii şi alte instituţii ale statului să îşi actualizeze baza de date, astfel încât beneficiarii reali ai voucherelor să le şi primească. Noi livrăm undeva între 600.000 şi 800.000 de bucăţi în fiecare zi, deci pentru noi nu este o provocare să livrăm 3 milioane de carduri, le livrăm fără probleme”, numai să ajungă, a spus Ștefan.

 

ACTUALIZARE:

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunțat, după declarația de mai sus, că distribuţia voucherelor sociale va începe cu data de 13 iunie.