Doar o minune: Pandurii a pierdut rușinos în Maramureș

Divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, fără drept de apel, 0-5, în Maramureș, acolo unde s-a deplasat pentru a întâlni ACSF Comuna Recea, în prima etapă din play-out-ul grupei A.

Victoria din ultima etapă a sezonului regular și câștigarea procesului cu asociații au generat optimism în rândul suporterilor gorjeni, însă realitatea este dură și nu ține cont de emoțiile celor ce speră la o salvare de la retrogradarea în Liga 3. Fără antrenorul Florin Fabian pe bancă, aflat în izolare din cauza Covid-19, gazdele au defilat și au marcat de cinci ori.

De remarcat, Ciprian Brata, fost jucător al echipei din Târgu Jiu, a ținut morțiș să înscrie împotriva gorjenilor, semn că despărțirea nu a fost tocmai amiabilă. Brata a smuls, efectiv, mingea din brațele lui Balha, cel care a obținut penalty în prelungirile jocului, și dincolo de micul conflict iscat, nu a renunțat, fiind, finalmente, executantul și ultimul marcator al gazdelor.

Teoretic, Pandurii mai poate obține 15 puncte în cele 5 etape pe care le mai are de disputat în play-out. Diferența între gorjeni și locul de baraj este de 10 puncte, după ce Ripensia Timișoara a remizat, 1-1, la Constanța, cu Farul.

Etapa viitoare, sâmbătă, 10 aprilie, la Târgu Jiu se prezintă CSM Slatina, o altă echipă ce încearcă să evite retrogradarea, iar Ripensia va primi vizita celor de la Recea.

 

 

Goluri:

– min 8: 1-0, Marius Coman a șutat de pe linia de 16 metri, central, lângă rădăcina barei din stânga.

– min. 16: 2-0, Marius Coman a înscris din penalty.

– min. 43: 3-0, Alexandru Mărieș a trimis din 6 metri, lateral, la colțul lung, peste Diau, intrat prin alunecare, și portarul Iovicin.

min. 50: 4-0, Gabriel Oiță a reluat cu capul, dintr-un metru, în plasă.

– min: 90: 5-0, Ciprian Brata înscrie din lovitură de la 11 m, în urma unui fault asupra lui Balha.

 

Pandurii: 

Iovicin – Peia, Diau, Moisie, D. Filip, Sylla, Erhard, Felipe Acosta, Velcotă, S. Goma, Dodoi (cpt.)

Rezerve:

Aldescu – Bunga, Corduneanu, Jaiteh, R. Cojocaru, Răchișan, Rasoveanu, Pleșa, Zaborowski

Antrenor: Călin Cojocaru

 

Clasament flashscore: