Document! Dovada că nu mai sunt bani! Cer blocarea majorărilor salariale

Deputatul liberal Dan Vîlceanu a făcut public un document emis de Casa Națională de Pensii prin care li se cere directorilor Caselor Județene să nu pună în aplicare majorările salariale dispuse prin ordine anterioare. Adresa este datată 29 ianuarie și specifică:

”Vă rugăm prin prezenta să nu procedați la emiterea pentru personalul din subordine a deciziilor privind majorarea (OUG 114/2018) cu 1/4 din diferența dintre salariul de bază pentru anul 2022 și cel din luna decembrie până la noi dispoziții”.

Totodată, Casa Națională solicită să nu fie puse în practică deciziile ce privesc majorarea salariilor directorilor.

Deputatul a taxat populismul alianței de guvernare și a avertizat că s-a creat o prăpastie în care România riscă să cadă.

”Am intrat în posesia unui document al Casei Naționale de Pensii, prin care li se cere directorilor să nu emită decizii privind majorarea salariilor prevăzute pentru anul 2019. Astăzi vă arăt cât de critică a ajuns situația din lipsă de responsabilitate și competență a Guvernului, și dincolo de sloganul <<avem bani pentru plata pensiilor și salariilor>> este o prăpastie în care România poate să cadă”, a subliniat Vîlceanu.

Articolul precedentNinja Drojdier, cel care a vandalizat mașini, a fost prins!
Articolul următorDe ce buget ar avea nevoie Pandurii pentru a se ”bate” la promovare