Documente! Ce spun firmele de specialitate despre situația iluminatului public din cartierul Preajba. Primăria a făcut deja demersurile necesare

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a prezentat documente emise de firme de specialitate din care rezultă că rețeaua de iluminat public din cartierul Preajba tineri trebuie refăcută în totalitate. Edilul transmite că s-au făcut deja demersuri și în zona va fi un iluminat public la standarde moderne.

 

Pentru corecta informare a cetățenilor, în urma solicitării noastre, CEZ ne-a emis un răspuns referitor la situația iluminatului public din cartierul de tineri de la Preajba. Specialiștii furnizorului de energie electrică au constatat că rețeaua a fost grav avariată în urma intervențiilor în timp ale unor constructori la utilitățile generale și individuale.
Același lucru se menționează și în raportul firmei care asigură mentenanța iluminatului public de la Târgu Jiu, SC EURO AUDIT SERVICE SRL.
S-a încercat repararea sistemului de iluminat, dar, din păcate, acest lucru nu a fost posibil și de aceea este nevoie de o rețea nouă. Acest lucru necesită timp pentru că trebuie urmați pașii prevăzuți de legislație. Deja Consiliul Local a aprobat documentația și indicatorii tehnici.
Cert este, însă, că la Preajba vom avea un iluminat public modern, așa cum instalăm în toate cartierele municipiului Târgu Jiu”, a precizat Romanescu.

IMAGINI:

 

Articolul precedentSondaj la comanda PNL: Liberalii și AUR sunt la egalitate, a crescut USR
Articolul următorNegocieri încinse la Craiova: FCU vrea să transfere un fundaș crescut de PSG