Doi copii, în arestul IPJ Gorj! Băiat și fată, bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din mașini

Doi minori au fost introduși în arestul Poliției Gorj, pentru 24 de ore, fiind bănuiți că ar fi autorii mai multor furturi de pe raza municipiului Târgu Jiu.

La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, constând în aceea că la data de 18 august a.c. persoane necunoscute ar fi sustras din autoturismul unei femei de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, suma de 1.700 de lei și 30 de euro, bani ce se aflau într-un rucsac, în urma activităților întreprinse au  identificat doi tineri, un băiat de 14 ani și o adolescentă de 15 ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Licurici, bănuiți de săvârșirea faptei.

Față de tânărul de 14 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată ( 9 acte materiale) și distrugere, și tânăra de 15 ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (4 acte materiale), polițiști au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a transmis IPJ Gorj.

Articolul precedentADN Gorj propune un medic incomod pentru Consiliul Județean
Articolul următorTârgu Jiu: Incendiu în Piața 9 Mai