Dolj: Femeie de 73 de ani, găsită după trei zile de căutări. Era la 20 de kilometri de casă, căzută într-un lan de floarea soarelui

O femeie de 73 de ani, din comuna Întorsura, Dolj, a fost găsită duminică, la trei zile distanță de la data dispariției. După zile și nopți de căutări, inclusiv cu drona, bătrâna a fost localizată de doi polițiști la aproximativ 20 de kilometri de localitatea de domiciliu, căzută pe câmp, într-o tarla cultivată cu floarea soarelui. Dispăruta era inconștientă, dar cu semne vitale. A fost transportată la spital.

După o căutare intensivă care a durat trei zile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Băilești au reușit să găsească duminică, 7 iulie, în viață o bătrânică dispărută de la data de 4 iulie a.c. Operațiunile de căutare s-au desfășurat atât ziua, cât și noaptea, în extravilanul localităților Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Silistea Crucii, acoperind o zonă extinsă și variată în teren.

Polițiștii nu au abandonat nicio clipă eforturile de căutare, confruntându-se cu condiții meteorologice dificile și având în vedere vârsta înaintată a bătrânei. În jurul orei 11:00, în extravilanul dintre Urzica Mare și Urzicuța, la aproximativ 20 de kilometri de localitatea Întorsura, bătrânica a fost găsită într-o cultură de floarea soarelui, fiind în stare de inconștiență, dar având semne vitale. Descoperirea a fost făcută de o echipă formată din agent principal Colac Marius și agent principal Prejbeabu Maria, polițiști cu experiență în investigații criminale”, a transmis IPJ Dolj. 

 

 

IMAGINI:

 

 

Articolul precedentGeoană: Avem nevoie de o armată puternică, de renașterea producției de apărare din România
Articolul următorGorj: Accident! Trei persoane transportate la spital după ce a intrat cu mașina într-un gard