Doljean arestat preventiv: A aruncat cu pietre, o țeavă și un topor spre polițiști

Un bărbat de 48 de ani, din Bulzești, Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a aruncat cu pietre, o țeavă și un topor spre polițiști. Oamenii în uniformă au mers la domiciliul acestuia pentru a-i cere să respecte un ordin de protecție, în urma unei agresiuni a individului asupra soției și a băiatului.

 

Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia în vârstă de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia, în vârstă de 19 ani, ocazie cu care s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei doi ar fi fost agresaţi fizic de bărbat. Poliţiştii le-au aplicat celor doi formularul de evaluare al riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, ocazie cu care s-a constatat faptul că există un risc iminent, fiind emis ordin de protecţie provizoriu, faţă de bărbat, pentru o perioadă de cinci zile”, a transmis IPJ Dolj.
Lucrătorii MAI au mers la locuinţa comună pentru a pune în aplicare măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, dar bărbatul a refuzat să plece din casă, i-a ameninţat pe aceştia şi a aruncat cu pietre în ei.
Mai mult decât atât, bărbatul a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor, fără ca vreun poliţist să fie vătămat, poliţiştii executând un foc de avertisment. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, bărbatul fiind imobilizat şi condus la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări”, se mai arată în comunicatul de presă. 

Foto arhivă