Două femei, suspecte de furt din casa unei bătrâne de 80 de ani

.Două femei din Godinești sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Acestea sunt bănuite că ar fi sustras suma de 1.500 de lei din casa unei bătrâne din Tismana.

”La data de 10 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, două femei, de 38 și 40 de ani, ambele din comuna Godinești, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Acestea, în urmă cu o zi, ar fi sustras din locuința unei femei, de 79 de ani, din orașul Tismana, suma de 1.500 lei, pe care aceasta o avea depozitată într-un corp de mobilier.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, cele două femei au fost localizate pe raza comunei Stejari, fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta.

La data de 11 august a.c., cele două au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul DOS – Serviciul de Operațiuni Speciale Gorj”, a informat IPJ Gorj