Dovada! Licitație pentru troleibuzele care trebuie să ajungă la Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat reluarea licitației pentru 20 dintre troleibuzele care trebuie să ajungă în municipiu. Achiziționarea acestora a întâmpinat o serie de piedici la București, dar, este oficial, licitația va fi reluată.

Licitația pentru primele 20 de troleibuze care vor veni la Târgu Jiu a fost publicată pe SEAP. După mai multe piedici (vă reamintesc că această licitație a fost reluată ca urmare a faptului că ne-au fost solicitate mai multe documente, iar proiectul a fost ținut foarte mult timp la sertar în timpul guvernării PSD, lucrurile fiind grăbite după schimbarea acesteia), Ministerul Dezvoltării organizează această licitație, iar ofertele se vor depune până în data de 20.10.2020.
Este vorba despre achiziționarea a 11 troleibuze obișnuite, cu lungimea de 12 metri și a 9 troleibuze cu autonomie extinsă. Valoarea acestora este de 49.130.757 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) din care municipalitatea cofinanțează cu 2%, adică 982.615,14 lei”, a transmis primarul.

 

Foto cu caracter ilustrativ