Dragnea, folosit în reglările de conturi din Târgu Jiu: Dacă ar fi fost o discuție, aș fi știut

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, a negat ferm  posibilitatea ca social-democraţii să meargă pe mâna lui Cosmin Popescu la alegerile pentru Primăria municipiului Târgu Jiu. Weber a declarat că un candidat pentru anul 2020 va fi stabilit cel târziu în luna octombrie. Senatorul a exclus posibilitatea ca Popescu să fie nominalizat pentru această “cursă”, mai ales că s-a descurcat foarte bine la Consiliul Judeţean Gorj, unde trebuie să-şi continue munca începută. Prin diferite cercuri din capitala Gorjului s-a vehiculat că Liviu Dragnea a fost cel care a hotărât, deja, candidatul PSD pentru Târgu Jiu, informație infirmată vehement.

“Sunt poveşti, probabil extrase din Fraţii Grimm. Dacă ar fi fost o discuţie pe care domnul preşedinte Dragnea ar fi avut-o cu cineva, să fiţi convinşi că aş fi ştiut. Nu există aşa ceva, nu se pune problema candidaturii lui Cosmin Popescu la Primăria Târgu Jiu. Este preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi trebuie să continue în această formulă pentru că sunt foarte multe investiţii, foarte multe proiecte începute şi nu are rost să modificăm ceva ce merge acum. Vor fi sondaţi mai mulţi oameni şi atunci veţi ştii care va fi persoana sau persoanele care au cele mai mari şanse să câştige la Târgu Jiu”, a precizat Weber.

Articolul precedentBombă! Suma s-a dublat: Primăria Târgu Jiu are nevoie de 4 milioane de euro pentru finalizarea stadionului
Articolul următorFoto: Inadmisibil! Târgul de la Polovragi, transformat într-un bâlci al nesimțirii. Autoritățile dorm