Dragnea: Mentorul lui George Simion este generalul Coldea. Entități SRI au alimentat financiar AUR

Liviu Dragnea, fost președinte al PSD, a anunțat, duminică seara, la o televiziune națională, că va demara un nou proiect politic în fruntea Partidului România Suverană. Acesta a anunțat un alt program pentru România, cu sprijin consistent pentru anumite categorii sociale și profesionale.
În contextul discuțiilor despre viața politică din țară, Dragnea a anunțat că mentorul liderului AUR, George Simion, este Florin Coldea, general de informații, în trecut al doilea om din SRI. Mai mult, banii de la entități ale SRI ar fi alimentat financiar partidul condus de Simion.

 

Mentorul lui George Simion e Florian Coldea. A fost de la început și va fi mereu. Coldea mi-a spus. Prima discuție despre George Simion am avut-o cu Kelemen Hunor. Prin 2014-2015, nu mai țin minte. Care mi-a zis: tu știi că unul din oamenii pe care îi folosește SRI să atace maghiarimea este Simion? Nu am știut…

La câteva zile, l-am întrebat frontal pe Florian Coldea și a zis DA.

Astă vară eram în casă la un prieten și stând cu el primește un telefon de la un cetățean bulgar implicat într-o firmă foarte puternică de PR de campanie electorală, printre cele mai bune din lume. L-a sunat să-l întrebe dacă știe un personaj din România pe nume Florian Coldea, că i-a contactat pentru a intermedia un contract de consultanță cu AUR.

Banii adevărați nu veneau prin donații sau conturi bancare. Erau din partea SRI sau a firmelor apropiate. Acest băiat nu va putea să scape niciodată de legăturile cu Florian Coldea. Cine susține AUR susține de fapt revenirea lui Florian Coldea la conducerea României”, a povestit Liviu Dragnea.