Dragnea: Pentru mine, Daea este o mare dezamăgire. Nu mai este om. Urmărește doar banii

Liviu Dragnea, actual lider APP, fost președinte al PSD, omul care l-a promovat pe actualul ministru al Agriculturii,  Petre Daea, în funcția de ministru al Agriculturii, a lansat un atac virulent la adresa celui pe care altădată îl proteja.

 

Pentru mine, Daea este o mare dezamăgire! Face totul doar de impresie! (…) Știți cui trebuie să spuneți? Celor care bagă în pământ și se chinuie, celor care nu trăiesc nici cu un zâmbet al lui Daea, nici cu o vorbă meșteșugită a lui Daea nu trăiesc. Oamenii ăștia se chinuie.

Pentru mine nu mai este om Petre Daea, nici măcar patriot. El urmărește doar banii! (…) Am vorbit cu el înainte să vină ministru și ce faci: stai un an, doi pe acolo și nu faci nimic. Sunt vorbe prin piață că Daea l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul. Chesnoiu era un băiat foarte interesant. Ciolacu a început să fie foarte supărat pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe agricultură și Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri Chesnoiu care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu, pentru a-i tăia aripile lui Stănescu”, a spus, la DC News, joi, Liviu Dragnea.