Dragomir după meciul cu Andorra: E jale, băieții lui tata! Dacă mai dura, crăpa inima în Edi Iordănescu. Sorescu, zici că a primit o condamnare

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, este total nemulțumit de evoluția tricolorilor din meciul cu Andorra. Acesta a comentat în stilul caracteristic partida de sâmbătă seara.

„E jale, băi, băieții lui tata. Nu se poate așa ceva! A fost un haos total. Nu ne putem prezenta cu un asemenea joc la echipa națională. Asta e concluzia mea. Haos total! Nu am avut nicio idee de joc. Dacă nu ne vom băga jucătorii în ședință, mă refer la cei din staff-ul nostru, ne ducem la vale rău de tot. Să terminăm cu declarațiile astea pentru presă. Nu am jucat nimic cu Andorra, iar ăia sunt vai de mama lor.

Păi, dacă îi trimiteai pe teren pe Gică Hagi și Gică Popescu la 58, respectiv 55 de ani îi topeam pe aia. Dar ce zic eu de Hagi și Gică Popescu. Dacă îi trimiteai pe teren pe Mircea Lucescu, 77 de ani, Cornel Dinu, 74 de ani și Puiu Iordănescu , 72 de ani, tot îi băteau și ei pe aia de la Andorra și jucau și mai bine ca Stanciu, Man, Sorescu și cei care au fost pe teren de la noi cu Andorra.

Mă uitam la televizor și nu îmi venea să cred ce văd. Nu eram în stare să pasăm. Nu eram în stare să facem un dribling de fotbalist, nu am văzut nicio pasă filtrantă. Lui Stanciu i-a plăcut oare ce a jucat cu Andorra? Zici că se afla la un meci de old boys. Nu a dat o pasă bună, nu a filtrat pentru Alibec nicio minge. Nu a făcut pe teren niciun dribling. Atunci, pentru ce îl mai chemăm pe Stanciu din China? Pentru ce îl chemăm? Să zboare atâția km și să piardă pe avion atâtea ore, dar să nu joace absolut nimic? Ai noștri zici că au jucat în meciul ăsta legați la picioare. Mă uitam la Edi Iordănescu, iar eu cred că dacă meciul mai dura 10 minute crăpa inima în el. Se vedea clar cât suferă pe bancă, dar nu avea cu cine să vorbească. Urla degeaba la elevii lui. În afară de Alibec, Drăgușin și Moruțan nu am pe cine să evidențiez de la noi. Sorescu, săracu, zici că a primit o condamnare de nu știu câti ani cu trimiterea aia a lui pe postul de fundaș stânga. Nu s-a simțit deloc în largul lui. E și cum l-ai fi pus pe Alibec din atacant să joace fundaș dreapta.

Păi voi vreți să avem pretenții cu Kosovo și Israel cu un asemnea joc fără niciun orizont? Pe Elveția nu mai pun, că echipa aia ne va da cu terenul în cap. E bine totuși că ne-am luat la început meciurile astea cu Andorra și Belarus. Vom lua cu chiu cu vai trei puncte și cu Belarus, iar apoi Dumnezeu cu mila. Sper că Edi îi va trezi și îi va face pe jucători să înțeleagă că trebuie să ne facem un joc de posesie, trebuie să începem să pasăm. Trebuie să jucăm fotbal, băi fraților!”, a spus Dragomir.

Articolul precedentCFR Călători folosește vagoane mai vechi de 30 de ani
Articolul următorSurse: Rămășițe umane găsite în zona Cheilor Sohodolului