Dragoș Bon, antrenor CSU Craiova, înainte de meciul cu FC Botoșani: Ne așteaptă o partidă dificilă. Trebuie să avem mare grijă

CSU Craiova întâlnește CS Botoșani, duminică, de la ora 15:00, într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Superligii la fotbal.

Dragoș Bon, unul dintre antrenorii echipei lui Mihai Rotaru, așteaptă, prin evoluția jucătorilor, o mică reabilitare în fața suporterilor în urma rezultatului cu CS Voluntari, din Cupa României.

 

Cred că ne așteaptă o partidă dificilă, nu traversăm un moment foarte bun, nu este chiar o perioadă plăcută și trebuie să ne mobilizăm foarte bine, să câștigăm cele trei puncte și să ne reabilităm câtuși de puțin. Venim după o perioadă nu tocmai favorabilă și lucrul acesta putem să-l depășim doar printr-un rezultat pozitiv și un joc bun.

I-am urmărit pe cei de la Botoșani, i-am analizat și este o echipă care funcționează foarte bine defensiv, nu își asumă riscuri pe construcție. Încearcă să practice un fotbal direct pe partea ofensivă și trebuie să avem mare grijă să nu fim surprinși, să facem o prevenție bună și să pune presiune din primul minut.

Jucăm acasă, trebuie să începem agresiv, să începem un pressing și să ne atragem publicul de partea noastră traversând această perioadă și fiind rezultatele mai puțin dorite este clar că lumea este nemulțumită. Ne dorim ca prin modul nostru de a începe jocul și prin prestație să îi atragem de partea noastră și să fie alături de noi”, a spus, la conferința de presă, Bon,