Dragoș Bon, înainte de CSU – FCU: Valoarea poate face diferența. Suntem liniștiți, nu e presiune, putem pregăti partida

 

CSU și FCU Craiova se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21.15, în ultima etapă a turului Superligii.
Dragoş Bon, antrenor secund al echipei lui Mihai Rotaru, spune că în sânul lotului este liniște, nu există presiune, condiții care permit o bună pregătire a meciului.

 

Ne aflăm în faţa unui derby local, un meci al orgoliilor, toată lumea ştie nivelul la care se duce acest meci ca ambiţie. Suntem liniştiţi, după victoria importantă în faţa celor de la UTA în Cupă, putem pregăti în linişte partida cu rivala locală. Nu e presiune, e o mare dorinţă şi o mare determinare să facem o partidă bună şi să luăm cele 3 puncte, pentru că ştim bine ce înseamnă această partidă pentru fanii noştri, iar o victorie ne-ar ajuta mult pe viitor.

Consider că avem un lot valoros şi dacă jucătorii vor fi capacitaţi sută la sută, ceea ce nici nu mă gândesc să nu fie, valoarea poate face diferenţa. Îmi doresc să fie un stadion plin, pentru că avem nevoie de aportul fanilor şi să oferim un spectacol aşa cum lumea îşi doreşte. E obligatorie victoria pentru noi. Eu îmi doresc să fim noi în play-off şi să ne batem pentru obiectivele noastre, restul nu mă interesează. Trebuie să luăm fiecare partidă în parte”, a spus, într-o conferință de presă, Bon. 

Articolul precedentCe spune Cîrțu despre o reluare a colaborării cu Mihai Rotaru, ca antrenor al CSU Craiova
Articolul următorRomanescu: Datele reale ale sondajului îl întristează pe domnul Iordache. Se caută un președinte pentru PNL Gorj