Dragoste cu sila? Filip jr. vrea la PNL, dar liberalii nu par dispuşi să îl primească

Bătălia politică dintre Laurenţiu Chivu şi Robert Filip continuă. Miza este acum, se pare, şefia organizaţiei PNL Rovinari. Laurenţiu Chivu pare sigur de locul său, şi vrea o noua candidatură din partea liberalilor, în schimb tot mai multe surse l-au dat pe Robert Filip la cel mai vechi partid din ţară. Liderul judeţean Gheorghe Pecingină a confirmat că PNL va merge din nou pe mână lui Chivu.

Era normal să identificăm oamenii în localităţile unde nu avem primar. Organizaţia care şi-a trimis deja candidatul pentru a fi validat de BPJ este organizaţia Rovinari, pe domnul Chivu”, a explicat Pecingină la Radio Infinit.

La rândul său, Laurenţiu Chivu, este de părere că Filip nu-şi poate înghiţi vorbele.

Eu nu ştiu de nicio discuţie a domnului primar că ar veni la Partidul Naţional Liberal. Sunt doar nişte zvonuri, nişte intoxicări. Domnul primar afirma foarte vehement, în 2016, că adevăraţii liberali sunt la ALDE. Dumnealui nu şi-a anunţat, momentan, nici candidatura”, a adăugat Chivu.

Pe de altă parte, primarul din Rovinari, vrea să arate că îl ia peste picior pe Chivu, asta deşi a câştigat la diferenţă foarte mică alegerile în 2016. Totuşi, Filip a părut deranjat de afirmaţiile lui Gigi Pecingină, şi spune că există un protocol la nivel central pe care cel din urmă nu-l repsectă.

Nu îmi e frică să candidez împotriva lui Laurenţiu Chivu, nici dacă ar candida singur, nu ar putea câștiga Primăria Rovinari. Domnul Pecingină şi măscăriciul lui uită că noi avem un protcol la nvel naţional, ALDE şi PNL”, a declarat Robert Filip.

Articolul precedentGorj: Politicieni ”urecheaţi” public, chiar de Ziua Naţională
Articolul următorGalerie foto! Târgu Jiu, aşa cum nu a fost NICIODATĂ! Mii de suflete s-au bucurat în centrul oraşului