Dragostea, bat-o vina! Polițistă prinsă cu iubitul fugit din arest la domiciliu. Respectivul este cercetat pentru tentativă de omor

O polițistă, agent în cadrul IPJ Călărași, a intrat în bucluc, în 29 septembrie, după ce a fost depistată la o adresă alături de un bărbat care a părăsit arestul la domiciliu. Respectivul este iubitul lucrătoarei MAI și suspect de tentativă de omor. Cei doi au fost dați de gol de un cetățean care a sunat la 112.

 

În urma apelului la numărul unic de urgență 112, patrula care a intervenit la fața locului a constatat că persoana care face obiectul măsurii arestului la domiciliu, N.F.A., a fost identificată la adresa indicată, totodată fiind identificată în cadrul locuinței și polițista A.C.G., aflată în timpul liber.

Polițista activează în sistem încă din anul 2020, ea având gradul de agent II în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași. În prezent, aceasta activa în cadrul Poliției orașului Budești, județul Călărași.
Articolul precedentMititelu a încercat să convingă unul dintre cei mai apreciați antrenori din Superligă să preia FCU. Tehnicianul a recunoscut
Articolul următorRomanescu explică situația din Narciselor: Este un cartier privat