Dramă în fotbalul românesc: Un fost fotbalist la Petrolul și FC Argeș s-a sinucis. Avea doar 32 de ani

 

Roland Dedius Stănescu (32 de ani), fost fotbalist la Petrolul și FC Argeș, s-a sinucis, anunță IPJ Ilfov.

Fostul atacant, care ultima dată a jucat pentru Dacia Unirea Brăila și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul patru, sâmbătă, 2 iulie, în jurul orei 15.38, în Voluntari.

Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate.

Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice. Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov. 

TENTATIVĂ DE SUICID ÎN TRECUT

Pe când avea doar 22 de ani, și evolua pentru FC Argeș, sportivul și-a tăiat venele în cantonamentul de la Baza Vulturilor. Se pare că a fost foarte afectat de discuțiile purtate cu mama sa, care îl anunțase că a avut o ceartă aprinsă cu tatăl său.

A fost găsit într-o baltă de sânge, în cameră.

MESAJ PETROLUL PLOIEȘTI:

 

Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv!
 Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”.